dimarts, 8 de novembre del 2011

DRETS ANIMALS A BIOCULTURA



Biocultura, la fira de productes ecològics i consum responsable, ha contat en la seva edició madrilenya amb la presència d’entitats animalistas com AnimaNaturalis, Igualdat Animal i Equanimal, El Hogar de Luci i també amb el Partit Animalista, PACMA.
Durant 4 dies, la fira ha presentat productes d’alimentació ecològica, cosmètics, roba i calçat, bioconstrucció, energies renovables i altres temàtiques relacionades amb el consum responsable. Entre els productes de consum èticament responsable es van poder veure i tastar els nous embotits vegans en show cookings i degustacions.



En català:


AnimaNaturalis es va posar com missió informar als 80.000 visitants sobre com dur una vida respectuosa amb tots els animals des del seu stand informatiu. Mireia Gimeno, assessora nutricional, va donar la conferència: Viu sense menjar carn! i Francisco Vásquez, director i cofundador de AnimaNaturalis, va parlar de “10 maneres d’ajudar als animals”.
El Partit Animalista va donar a conèixer la seva proposta política en defensa dels animals considerant que Biocultura és un marc idoni per a promoure una alternativa de consum ètic cap als interessos de tots els éssers sintents.
El Hogar de Luci, a més d’informar sobre el funcionament i missió del seu santuari per a animals sense importar el seu origen o espècie, va organitzar una xerrada sobre els beneficis d’una dieta vegana, una altra sobre teràpies naturals per a animals malalts i una sobre educació canina en positiu.
Equanimal l’Igualdat Animal van compartir stand per a difondre el seu treball en defensa dels drets animals, a més d’impartir una xerrada sobre la repressió al moviment animalista titulada: “Unidos contra la repressión del movimento de derechos animales”, impartida per Sharon Núñez i Óscar Horta, on van poder informar sobre les detencions d’activistes el passat mes de juny i la repressió a la investigació i difusió de la realitat de la indústria de l’explotació animal.       

en español:



Biocultura, la feria de productos ecológicos y consumo responsable, ha contado en su edición madrileña con la presencia de entidades animalistas como AnimaNaturalis, Igualdad Animal y Equanimal, El Hogar de Luci y también con el Partido Animalista, PACMA.
Durante 4 días, la feria ha presentado productos de alimentación ecológica, cosméticos, ropa y calzado, bioconstrucción, energías renovables y otras temáticas relacionadas con el consumo responsable. Entre los productos de consumo éticamente responsable se pudieron ver y probar los nuevos embutidos veganos en show cookings y degustaciones.


AnimaNaturalis se puso como misión informar a los 80.000 visitantes sobre cómo llevar una vida respetuosa con todos los animales desde su stand informativo. Mireia Gimeno, asesora nutricional, dio la conferencia: ¡Vive sin comer carne! Y Francisco Vásquez, director y cofundador de AnimaNaturalis, habló de “10 maneras de ayudar a los animales”.
El Partido Animalista dio a conocer su propuesta política en defensa de los animales considerando que Biocultura es un marco idóneo para promover una alternativa de consumo ético hacia los intereses de todos los seres sintientes.
El Hogar de Luci, además de informar sobre el funcionamiento y misión de su santuario para animales sin importar su origen o especie, organizó una charla sobre los beneficios de una dieta vegana, otra sobre terapias naturales para animales enfermos y una sobre educación canina en positivo.
Equanimal el Igualdad Animal compartieron stand para difundir su trabajo en defensa de los derechos animales, además de impartir una charla sobre la represión del movimiento animalista titulada: “Unidos contra la represión del movimiento de derechos animales”, impartida por Sharon Núñez y Óscar Horta, donde pudieron informar sobre las detenciones de activistas el pasado mes de junio y la represión a la investigación y difusión de la realidad de la industria de la explotación animal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada