Ingredients (per a 8-10 unitats aprox.):
240 ml de llet d’arròs o soja
220 gr sucre moreno
80 ml d’oli girasol
1 cullerada de sucre de vainilla
250 gr farina
80 gr de cacau pur
1 culleradeta de bicarbonat
1 culleradeta vinagre de sidra
1 culleradeta llevat
30 gr coco ratllat
1 grapat de perles de xocolata
En català:
240 ml de llet d’arròs o soja
220 gr sucre moreno
80 ml d’oli girasol
1 cullerada de sucre de vainilla
250 gr farina
80 gr de cacau pur
1 culleradeta de bicarbonat
1 culleradeta vinagre de sidra
1 culleradeta llevat
30 gr coco ratllat
1 grapat de perles de xocolata
En català:
En un bol barrejar la llet de soja amb una cullerada de vinagre de sidra i l’oli. En un altre bol ajuntar la resta d’ingredients guardant una mica de coco per decorar. Barrejar els dos bols fins que quedi una massa homogènia, en un motlle de muffins omplim dues terceres parts amb la preparació i empolvorar amb coco ratllat.
Coure al forn a 180 º durant uns 15-20 minuts.
en español:
Ingredientes (para 8-10 uds aprox):
240 ml de leche de arroz o soja
220 gr azúcar moreno
80 ml de aceite girasol
1 cucharada de azúcar de vainilla
250 gr harina
80 gr de cacao puro
1 cucharadita de bicarbonato
1 cucharadita vinagre de sidra
1 cucharadita levadura
30 gr coco rallado
un puñado de perlas de chocolate
Preparación:
En un bol mezclar la leche de soja con al cucharada de vinagre de sidra y el aceite. En otro bol juntar el resto de ingredientes guardando un poco de coco para decorar. Mezclar los dos bols hasta que quede una masa homogénea, en un molde de muffins llenmos dos terceras partes con la preparación y espolvorearlos con coco rallado.
Hornear a 180º durante unos 15-20 minutos.
Receta original: The Xixi’s Club
Cocinero: José Luís Chamarro
Música careta: cetic
Locución: Karim Alami
240 ml de leche de arroz o soja
220 gr azúcar moreno
80 ml de aceite girasol
1 cucharada de azúcar de vainilla
250 gr harina
80 gr de cacao puro
1 cucharadita de bicarbonato
1 cucharadita vinagre de sidra
1 cucharadita levadura
30 gr coco rallado
un puñado de perlas de chocolate
Preparación:
En un bol mezclar la leche de soja con al cucharada de vinagre de sidra y el aceite. En otro bol juntar el resto de ingredientes guardando un poco de coco para decorar. Mezclar los dos bols hasta que quede una masa homogénea, en un molde de muffins llenmos dos terceras partes con la preparación y espolvorearlos con coco rallado.
Hornear a 180º durante unos 15-20 minutos.
Receta original: The Xixi’s Club
Cocinero: José Luís Chamarro
Música careta: cetic
Locución: Karim Alami
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