dilluns, 14 de novembre del 2011

CAMPANYA ELECTORAL DEL PACMA

Aquest cap de setmana, el Partit Animalista Pacma ha col·locat la primera taula informativa a l’Avinguda President Companys de Tarragona. El Partit ha donat informació a les desenes de persones que s’han apropat interessades, tant pel matí com al vespre. L’objectiu, segons informa la coordinadora de Pacma a la província de Tarragona, Meritxell Serres, és apropar les propostes electorals a la població i donar una informació més propera de les directrius del partit animalista. El Pacma a Tarragona va aconseguir recollir un total de 1.405 firmes, el triple del que s’exigia per llei, com a aval per poder presentar-se a aquestes eleccions de caràcter estatal.

En català:



Els membres de la delegació de Tarragona han valorant positivament la resposta de la ciutadania per tal de poder optar a les eleccions i fan una crida per demanar el vot de totes aquelles persones a les que els importen els drets dels animals. La propera setmana, Pacma Tarragona té previst situar-se a la Rambla Nova i impulsar altres actes de campanya com el repartiment de material informatiu entre els ciutadans.

A Palma, l’activista Juan Ignacio Codina va haver d’aguantar en silenci els insults de simpatitzants del Partit Popular, que li deien coses com “Antitaurino cuando esto es España” mentre ell els demanava “civisme i convivència”. Gràcies a la presència de dos agents de la policia local els insults i agressions verbals no van passar a més, tot i que als del PP els és difícil no sentir-se agredits per la mera presència d’algú que pensi diferent a ells, ja que, segons un dels simpatitzants del PP, els animalistes “provocan pero en silencio”.

El Partit també ha pogut penjar algunes banderoles a Barcelona gràcies a la generositat econòmica d’alguns dels seus afiliats. A les passades eleccions municipals i autonòmiques, el PACMA va obtenir gairebé 72.000 vots, pel que esperen superar la barrera dels 100.000 en aquestes i apropar-se a obtenir representació a les pròximes eleccions europees, de circumscripció única.


en español:



El Pacma en Tarragona consiguió recoger un total de 1.405 firmas, el triple de lo que se exigía por ley, como aval para poder presentarse a estas elecciones de carácter estatal. Los miembros de la delegación de Tarragona han valorando positivamente la respuesta de la ciudadanía para poder optar a las elecciones y hacen un llamamiento para pedir el voto de todas aquellas personas a las que les importan los derechos de los animales.

La próxima semana, Pacma Tarragona tiene previsto situarse en la Rambla Nueva e impulsar otros actos de campaña como el reparto de material informativo entre los ciudadanos.

En Palma, el activista Juan Ignacio Codina tuvo que aguantar en silencio los insultos de simpatizantes del Partido Popular, que le decían cosas como: “Antitaurino cuando esto es España” mientras él les pedía “civismo y convivencia”. Gracias a la presencia de dos agentes de la policía local, los insultos y agresiones verbales no pasaron a más, a pesar de la dificultad para los simpatizantes del PP de no sentirse agredidos por la mera presencia de alguien que piense diferente a ellos, puesto que, según uno de los simpatizantes del PP, los animalistas “provocan pero silencio”.

El Partido también ha podido colgar algunos banderines en Barcelona gracias a la generosidad económica de algunos de sus afiliados. En las pasadas elecciones municipales y autonómicas, el PACMA obtuvo casi 72.000 votos, por el que esperan superar la barrera de los 100.000 en estas elecciones y acercarse a obtener representación en las próximas elecciones europeas, de circunscripción única.

Vídeo de la campaña en televisión:




Crònica: Cristina Garcia (TVAnimalista Tarragona)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada