dijous, 1 de desembre del 2011

PACMA DENUNCIA A BOADELLA

El PACMA ha presentat una denuncia contra l’actor Albert Boadella a la Ciutat de la Justícia de Barcelona per un presumpte delicte d’injúria, al haver dit a la seva pàgina web que: “bajo las siglas PACMA se demuestra que en España hay 101.557 gilipollas seguros” i espera un acte de conciliació per part de l’actor, per tal que pugui demanar disculpes públicament a les persones insultades. Si això no es produeix, el PACMA exigirà un altre tipus de respostes a Albert Boadella pel delicte d’injúria.

En català:



La denuncia ha estat presentada per Toni Valle, candidat del PACMA al Congrés per Barcelona, en les passades eleccions del 20 de novembre al Deganat de la Ciutat de la Justícia de Barcelona.

El PACMA demana respecte cap als seus votants, entenent que qualsevol persona pot estar en contra del partit i del programa del PACMA, però recordant que la lluita pels drets dels animals i de les persones és el mateix, i que qualsevol votant de qualsevol partit mereix respecte tot i que no es comparteixin els seus ideals polítics.            

en español:


El PACMA ha presentado una denuncia contra el actor Albert Boadella en la Ciudad de la Justicia de Barcelona por un presunto delito de injuria, al haber dicho en su página web que: “bajo las siglas PACMA se demuestra que en España hay 101.557 gilipollas seguros” y espera un acto de conciliación por parte del actor, para que pueda pedir disculpas públicamente a las personas insultadas.

Si esto no se produce, el PACMA exigirá otro tipo de respuestas a Albert Boadella por el delito de injuria.

La denuncia ha sido presentada por Toni Valle, candidato del PACMA al Congreso por Barcelona, en las pasadas elecciones del 20 de noviembre, en el Decanato de la Ciudad de la Justicia de Barcelona.

El PACMA pide respeto hacia sus votantes, entendiendo que cualquier persona puede estar en contra del partido y del programa del PACMA, pero recordando que la lucha por los derechos de los animales y de las personas es el mismo, y que cualquier votante de cualquier partido merece respeto aun cuando no se compartan sus ideales políticos.                       

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada