dijous, 15 de desembre del 2011

UN PLAT DE CARN HUMANA


L’organització AnimaNaturalis ha realitzat a Barcelona un acte en el qual, amb un plat gegant amb carn humana com a principal ingredient, tracta de conscienciar a la població sobre la crueltat animal que s’oculta darrere de la nostra alimentació.

Davant el Mercat de Santa Caterina, els activistes sostenien una pancarta amb el lema “Quanta crueltat ets capaç d’empassar?”, mentre uns altres repartien fulletons informatius explicant a la ciutadania la terrible realitat que s’amaga darrera de l’explotació animal.



En català:


Segons Alba Mangado, coordinadora de Campanyes de AnimaNaturalis “Podem dur una dieta cent per cent sense ingredients animals, només cal modificar alguns hàbits alimentaris i amb això salvarem la vida a milions d'animals. Val la pena considerar aquesta opció. Sigui des d'un punt de vista ètic, nutritiu i fins i tot saludable, la veritat és que no necessitem als animals per a alimentar-nos. Avui dia fins al paladar més exigent pot trobar delicioses alternatives a la carn i a altres productes de procedència animal”.

Cada any, la indústria cárnica mata a més de 50 mil milions d'animals per a servir com menjar. Moltes d'aquestes morts es produïxen per les festes de Nadal.   


en español:



La organización AnimaNaturalis ha realizado en Barcelona un acto en el que, con un plato gigante cuyo principal ingrediente es la carne humana, trata de concienciar a la población acerca de la crueldad animal que se oculta detrás de nuestra alimentación.

Ante el Mercado de Santa Caterina, los activistas sostenían una pancarta con el lema “¿Cuánta crueldad eres capaz de tragar?”, mientras otros repartían folletos informativos explicando a la ciudadanía la terrible realidad que se esconde detrás de la explotación animal.

Según Alba Mangado, coordinadora de Campañas de AnimaNaturalis “Podemos llevar una dieta cien por cien sin ingredientes animales, sólo hay que modificar algunos hábitos alimenticios y con ello salvaremos la vida a millones de animales. Merece la pena considerar esta opción. Sea desde un punto de vista ético, nutritivo e incluso saludable, lo cierto es que no necesitamos a los animales para alimentarnos. Hoy en día hasta el paladar más exigente puede encontrar deliciosas alternativas a la carne y a otros productos de procedencia animal”.

Cada año, la industria cárnica mata a más de 50 mil millones de animales para servir como comida. Muchas de estas muertes se producen por las fiestas de Navidad.            

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada