dissabte, 3 de desembre de 2011

VEGANISME A LA FIRA DE BARCELONA | VEGANISMO EN LA FIRA DE BARCELONA

Barcelona degusta, el salo de l'alimentació per al consumidor, s'ha celebrat els dies 2, 3 i 4 de desembre al recinte de Monjuïc de Barcelona. Amb periodicitat anual, aquest quart any, ha tingut en un stand compartit els establiments Gopal i Lujuria Vegana.

En català:


Aquestes dues empreses ofereixen una opció ètica per als consumidors, ja que tots els productes que el·laboren no contenen cap ingredient d'origen animal.

El públic assistent va poder comprovar que aquest tipus d'alimentació apart de ser ètica, és molt saborosa i variada. Des de plats tradicionals el·laborats amb substitutius de la carn, peix, ous i llet, fins a noves propostes culinàries i alta reposteria.

Aquests dos establiments formen part de l'oferta vegetariana i vegana de Barcelona, cada vegada més demandada pels consumidors, per contenir productes lliures d'explotació animal.                      

en español:


Barcelona degusta, el salón de la alimentación para el consumidor, se ha celebrado los días 2, 3 y 4 de diciembre en el recinto de Montjuïc de Barcelona. Con periodicidad anual, este cuarto año, ha tenido en un stand compartido los establecimientos Gopal y Lujuria Vegana.

Estas dos empresas ofrecen una opción ética para los consumidores, ya que todos los productos que elaboran no contienen ningún ingrediente de origen animal. El público asistente pudo comprobar que este tipo de alimentación aparte de ser ética, es muy sabrosa y variada. Desde platos tradicionales el elaborados con sustitutivos de la carne, pescado, huevos y leche, hasta nuevas propuestas culinarias y alta repostería.

Estos dos establecimientos forman parte de la oferta vegetariana y vegana de Barcelona, cada vez es más demandada por los consumidores por contener productos libres de explotación animal.    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada