dijous, 22 de desembre del 2011

ARTIVISME: XAVIER BAYLE


Xavier Bayle és un artista i un activista. I de la barreja d’aquestes activitats vitals surt la seva obra, el que pensa, el que sent, el que transmet i que no és més ni és menys que la propagació de les subversives idees veganes, desestabilizadores de la societat i del sistema actual, basat en l’ús sistemàtic de la resta dels animals no humans amb qualsevol finalitat.


En català:


Xavier Bayle es un artista y un activista. Y de la mezcla de estas actividades vitales sale su obra, lo que piensa, lo que siente, lo que transmite y que no es más ni es menos que la propagación de las subversivas ideas veganas, desestabilizadoras de la sociedad y del sistema actual, basado en el uso sistemático del resto de los animales no humanos con cualquier finalidad.


en catalán con subtítulos en español:



dimarts, 20 de desembre del 2011

INFORMACIÓN CONTRA LA REPRESIÓN: ENTREVISTA A ENEKO PÉREZ


Segona de la sèrie d’entrevistes titulades “Información contra la represión”. Entrevista a Eneko Pérez, activista imputat el passat 22 de juny per defensar els Drets Animals i que va romandre 18 dies a la presó de Teixeiro.

Segunda de la serie de entrevistas tituladas “Información contra la represión”. Entrevista a Eneko Pérez, activista imputado el pasado 22 de junio por defender los Derechos Animales y que permaneció 18 días en la prisión de Teixeiro.




dilluns, 19 de desembre del 2011

EMISSIÓ DE DESEMBRE DE LA TVANIMALISTA PER TDT


Programació emesa el dia 07/12/2011 pel canal 37 de la TDT del Barcelonès i Maresme:




21.00 h Càpsules. Informatiu animalista
21.30 h Cuina Vegana: Menú de Nadal: Escudella i Canelons
21.45 h Fòrum: “Educació especista” (VCSE)
22.40 h “Información contra la represión”: Entrevista a Javier Moreno (sèrie d’entrevistes)
22.53 h Panorama: Libera!
23.05 h Video de la campanya Veganisme.cat
23.10 h fi d’emissió

divendres, 16 de desembre del 2011

REGALS ESPECISTES PER NADAL


Intermon Oxfam i la marca de roba “Sprinfield” treuen l’especisme al mercat en forma de regals “solidaris” o “apadrinamients”.

Sprinfield, per a deixar clar que el seu interès és la pura llana i no la roba ètica, ha engegat una campanya d’apadrinamient d'ovelles merines, de les quals surt la seva matèria primera, a Austràlia, fins al pròxim 31 de desembre.

Per cada compra superior a 50 euros en peces de llana, el client rebrà una targeta amb un codi que pot utilitzar a la pàgina web de la companyia per a “triar l'ovella que es vol apadrinar i posar-li el nom més original possible”.


En català:


Així, l’apadrinamient, que és una paraula positiva quan la usem amb humans ja que permet que criatures del tercer món o d'altres espais i situacions desfavorides tinguin una possibilitat de futur, es converteix en esclavitud en el cas d'aplicar-la a altres animals.

Per la seva banda, Intermon Oxfam presenta a la seva pàgina web la possibilitat de comprar targetes de felicitació que contribueixin a regalar gallines, vaques, cabres, pollets, cobaies i altres animals com productes per a ser convertits en les finalitats que es creguin necessàries: menjar, roba, per a comerciar amb ells...


en español:



Intermon Oxfam y la marca de ropa “Sprinfield” sacan el especismo al mercado en forma de regalos “solidarios” o “apadrinamientos”.

Sprinfield, para dejar claro que lo suyo es la pura lana y no la ropa ética, ha puesto en marcha una campaña de apadrinamiento de ovejas merinas, de las que sale su materia prima, en Australia, hasta el próximo 31 de diciembre.

Por cada compra superior a 50 euros en prendas de lana, el cliente recibirá una tarjeta con un código que puede utilizar en la página web de la compañía para “elegir la oveja que se quiere apadrinar y ponerle el nombre más original posible”.

Así, el apadrinamiento, que es una palabra positiva cuando la usamos con humanos ya que permite que criaturas del tercer mundo o de otros espacios y situaciones desfavorecidas tengan una posibilidad de futuro, se convierte en esclavitud en el caso de aplicarla a otros animales.

Por su parte, Intermon Oxfam presenta en su página web la posibilidad de comprar tarjetas de felicitación que contribuyan a regalar gallinas, vacas, cabras, pollitos, cobayas y otros animales como productos para ser convertidos en las finalidades que se crean necesarias: comida, ropa, para comerciar con ellos…       

dijous, 15 de desembre del 2011

UN PLAT DE CARN HUMANA


L’organització AnimaNaturalis ha realitzat a Barcelona un acte en el qual, amb un plat gegant amb carn humana com a principal ingredient, tracta de conscienciar a la població sobre la crueltat animal que s’oculta darrere de la nostra alimentació.

Davant el Mercat de Santa Caterina, els activistes sostenien una pancarta amb el lema “Quanta crueltat ets capaç d’empassar?”, mentre uns altres repartien fulletons informatius explicant a la ciutadania la terrible realitat que s’amaga darrera de l’explotació animal.



En català:


Segons Alba Mangado, coordinadora de Campanyes de AnimaNaturalis “Podem dur una dieta cent per cent sense ingredients animals, només cal modificar alguns hàbits alimentaris i amb això salvarem la vida a milions d'animals. Val la pena considerar aquesta opció. Sigui des d'un punt de vista ètic, nutritiu i fins i tot saludable, la veritat és que no necessitem als animals per a alimentar-nos. Avui dia fins al paladar més exigent pot trobar delicioses alternatives a la carn i a altres productes de procedència animal”.

Cada any, la indústria cárnica mata a més de 50 mil milions d'animals per a servir com menjar. Moltes d'aquestes morts es produïxen per les festes de Nadal.   


en español:



La organización AnimaNaturalis ha realizado en Barcelona un acto en el que, con un plato gigante cuyo principal ingrediente es la carne humana, trata de concienciar a la población acerca de la crueldad animal que se oculta detrás de nuestra alimentación.

Ante el Mercado de Santa Caterina, los activistas sostenían una pancarta con el lema “¿Cuánta crueldad eres capaz de tragar?”, mientras otros repartían folletos informativos explicando a la ciudadanía la terrible realidad que se esconde detrás de la explotación animal.

Según Alba Mangado, coordinadora de Campañas de AnimaNaturalis “Podemos llevar una dieta cien por cien sin ingredientes animales, sólo hay que modificar algunos hábitos alimenticios y con ello salvaremos la vida a millones de animales. Merece la pena considerar esta opción. Sea desde un punto de vista ético, nutritivo e incluso saludable, lo cierto es que no necesitamos a los animales para alimentarnos. Hoy en día hasta el paladar más exigente puede encontrar deliciosas alternativas a la carne y a otros productos de procedencia animal”.

Cada año, la industria cárnica mata a más de 50 mil millones de animales para servir como comida. Muchas de estas muertes se producen por las fiestas de Navidad.            

dimecres, 14 de desembre del 2011

BATUDES DE SENGLARS A COLLSEROLA | BATIDAS DE JABALÍES EN COLLSEROLA

Per a combatre la proliferació de senglars prop d’espais naturals ocupats per humans, a través de la seva mort, la Generalitat de Catalunya ha autoritzat cinc batudes, una de les quals es va dur a terme dissabte 10 de desembre amb la participació d’uns 45 caçadors.

Aquests es van apostar en zones boscoses de Sant Feliu de Llobregat, a Collserola, on van haver de prohibir l’accés de vianants, ciclistes, caçadors de bolets i vehicles per evitar que, a banda de ferir o matar senglars, ho fessin també amb animals humans.


En català:


A principis de l’any vinent es faran dues batudes més a Sant Feliu, ja que segons els seus detractors, els senglars arriben a les zones habitades pels humans.

Per a desgracia dels senglars, l’única forma en que l’administració considera el seu control poblacional és a través del seu extermini, sense tenir en compte l’èxit del funcionament d’altres projectes de control d’animals lliures, l’efecte del buit ecològic descrit per experts que es produeix després de la mort dels individus que habiten un espai on poden trobar recursos per a viure i, evidentment, l’ètica.

En aquesta ocasió la batuda ha conclòs en una jornada de diversió per a 45 caçadors i la mort de sis individus.             


en español:



Para combatir la proliferación de jabalíes cerca de espacios naturales ocupados por humanos, a través de su muerte, la Generalitat de Catalunya ha autorizado cinco batidas, una de las cuales se llevó a cabo el sábado 10 de diciembre con la participación de unos 45 cazadores.
Estos se apostaron en zonas boscosas de Sant Feliu de Llobregat, en Collserola, dónde se prohibió el acceso de peatones, ciclistas, buscadores de setas y vehículos por evitar que, aparte de herir o matar jabalíes, lo hicieran también con animales humanos.

A principios del próximo año se harán dos batidas más en Sant Feliu ya que, según sus detractores, los jabalíes llegan a las zonas habitadas por los humanos.

Para desgracia de los jabalíes, la única forma en que la administración considera su control poblacional es a través de su exterminio, sin tener en cuenta el éxito del funcionamiento de otros proyectos de control de animales libres, el efecto del vacío ecológico descrito por expertos que se produce tras la muerte de los individuos que habitan un espacio dónde pueden encontrar recursos para vivir y, evidentemente, la ética.

En esta ocasión la batida ha concluido en una jornada de diversión para 45 cazadores y la muerte de seis individuos.            

dimarts, 13 de desembre del 2011

MARXA DEL DIA DELS DRETS ANIMALS

Libera va celebrar amb una marxa a Barcelona i actes reivindicatius a Tarragona el Dia Internacional pels Drets Animals.
A Barcelona va reunir a unes 300 persones que van iniciar la marxa en la font de Canaletes per a recórrer tota la Rambla amb lemes com “els animals no són coses”, “no compris, adopta” o “prou de violència, no a la caça”.
Xavier Bayle va llegir el manifest de l’acte, i va posar de manifest l’especial funció de traductors dels animalistas, de ser la veu dels sense veu, de traduir a tots els idiomes humans la mirada d’altres animals que són utilitzats com a recursos, com a productes, de traductors dels crits de desesperació dels toros ofegant-se en la seva sang, de la solitud dels animals abandonats en refugis esperant una nova oportunitat o la mort.

En català:


La marxa va passar per davant de les dues úniques parades de venda d’animals que encara queden a les Rambles que segueixen venent animals que són considerats plagues alóctonas quan són abandonats en parcs o espais naturals, com les tortugues de florida, a les quals l’administració permet vendre i, alhora, matar si són abandonades.
El manifest va posar al veganisme com alternativa real al maltractament animal, ja que l’educació especista que es basa en la discriminació arbitrària d’altres éssers per no pertànyer a la nostra espècie és la que permet que seguim tractant a la resta d’animals com productes per a obtenir les finalitats que vulguem.
La marxa va reivindicar que els altres animals siguin respectats i considerats per si mateixos, no com recursos ni esclaus, sinó com éssers amb interessos propis.
Xavier Bayle va acabar demanant l’alliberament animal, el dret a la vida i a la llibertat i un ésser humà lliure de la seva pròpia brutalitat.
A Tarragona, la organització Libera també va voler adherir-se als actes realitzats a tota Espanya per reivindicar els drets dels animals. Centenars de persones van poder sentir la lectura del manifest realitzada a les 19.30 hores a la Rambla Nova cruïlla amb el carrer Unió. Posteriorment a la lectura del manifest, es van encendre espelmes en solidaritat amb els animals que pateixen l’explotació de l’home i es va informar als ciutadans interessats.     


en español:



Libera celebró con una marcha en Barcelona y actos reivindicativos en Tarragona el Día Internacional por los Derechos Animales.
En Barcelona reunió a unas 300 personas que iniciaron la marcha en la fuente de Canaletas para recorrer toda la Rambla con lemas como “los animales no son cosas”, “no compres, adopta” o “basta de violencia, no a la caza”.
Xavier Bayle leyó el manifiesto del acto, y puso de manifiesto la función de traductores de los animalistas, de ser la voz de los sin voz, de traducir a todos los idiomas humanos la mirada de otros animales que son utilizados como recursos, como productos, de traductores de los gritos de desesperación de los toros ahogándose en su sangre, de la soledad de los animales abandonados en refugios esperando una nueva oportunidad o la muerte.


La marcha pasó por delante de las dos únicas paradas de venta de animales que aún quedan en las Ramblas que siguen vendiendo animales que son considerados plagas alóctonas cuando son abandonados en parques o espacios naturales, como las tortugas de florida, a las que la administración permite vender y, a la vez, matar si son abandonadas.
El manifiesto puso al veganismo como alternativa real al maltrato animal, ya que la educación especista que se basa en la discriminación arbitraria de otros seres por no pertenecer a nuestra especie es la que permite que sigamos tratando al resto de animales como productos para obtener los fines que queramos.
La marcha reivindicó que los otros animales sean respetados y considerados por sí mismos, no como recursos ni esclavos, sino como seres con intereses propios.
Xavier Bayle acabó pidiendo la liberación animal, el derecho a la vida y a la libertad y un ser humano libre de su propia brutalidad.

En Tarragona, la organización Libera también quiso adherirse a los actos realizados en toda España para reivindicar los derechos de los animales. Cientos de personas pudieron escuchar la lectura del manifiesto realizada a las 19.30 horas en la Rambla Nova cruce con la calle Unión. Posteriormente a la lectura del manifiesto, se encendieron velas en solidaridad con los animales que sufren la explotación del hombre y se informó a los ciudadanos interesados.            

dilluns, 12 de desembre del 2011

400 ACTIVISTES REIVINDIQUEN ELS DRETS ANIMALS

Amb motiu del Dia Internacional dels Drets Animals, l'organització Igualdad Animal ha realitzat una impactant protesta a la Puerta del Sol de Madrid, en la qual 400 activistes, provinents de diferents ciutats i països, han sostingut a les seves mans 400 cadàvers d'animals que han estat víctimes del consum i l'explotació.

L'acte per a reivindicar els Drets Animals ha mostrat alguns dels individus que són explotats en diferents usos i formes de consum per la majoria de la població humana educada en l’especisme, així s'han pogut veure gats, conills, pollastres, peixos, gossos, gallines, garrins… fins a arribar al total de 400 individus morts que, mostrats en mans d'activistes, s'han convertit en els protagonistes silenciosos d'una exigència bàsica per a tots els éssers sintientes; el dret a la vida.

En català:


Els cadàvers dels individus mostrats van ser recollits dels contenidors de les granges on romanien apilats o bé van ser trets de l'interior d'aquestes granges, on havien mort i on romanien al costat d'éssers creats i criats per a ser convertits en productes.

Tots aquests animals, la majoria de poca edat, han passat de ser explotats en vida, i ser finalment rebutjats com a escombraries, a ser els protagonistes d'una reivindicació solemne mitjançant la qual els activistes exigeixen que els drets animals siguin respectats.

Al costat d'altres organitzacions en tot el món, Igualdad Animal celebra el Dia Internacional pels Drets Animals coincidint amb el Dia pels Drets Humans per a reivindicar que el mateix principi igualtat que ens duu a respectar a altres éssers humans ha de ser estès per a protegir als altres animals.

Aquesta protesta, que aquest any ha contat amb la col·laboració de la Fundació Equanimal, ha donat literalment la volta al món en edicions anteriors i s'ha convertit en un acte de referència per al moviment de drets animals a nivell internacional; a països com Xile, Perú o França ja s'estan portant a terme actes similars per a commemorar aquest dia.

Igualment, la cobertura mediàtica dels mitjans de comunicació generalistes ha estat excel·lent, contant a més amb la difusió d'imatges procedents de les investigacions realitzades per les organitzacions de Drets Animals en les quals es confirma que les regulacions del tracte dels animals, amb lleis de benestar, són solament un tràmit que pretén amagar l'ús real que fan les societats especistes de la resta d'animals sintentes.

La difusió d'aquestes investigacions en mitjans generalistas pretén provocar un debat a la societat sobre la relació d'explotació i dominació que mantenim amb la resta d'animals amb els quals compartim aquest planeta, on milions d'animals són explotats i matats cada dia per al nostre innecessari consum.

La resta d'animals, igual que nosaltres, tenen interès en viure i no patir, i a pesar d'això, seguim ignorant aquests interessos pel simple fet de no pertànyer a la nostra espècie, una discriminació arbitrària denominada especisme, que és anàloga a altres discriminacions com el sexisme o el racisme.

En aquest acte, Igualdat Animal mostra aquestes víctimes a la societat, víctimes que són habitualment invisibles però que han patit tota classe d'horrors en granges, escorxadors i altres centres d'explotació, i que les organitzacions i els activistes fan visibles per a reclamar justícia per a tots els animals.         

en español:


Con motivo del Día Internacional de los Derechos Animales, la organización Igualdad Animal ha realizado una impactante protesta en la Puerta del Sol de Madrid, en la que 400 activistas, provenientes de diferentes ciudades y países, han sostenido en sus manos 400 cadáveres de animales que han sido víctimas del consumo y la explotación.

El acto para reivindicar los derechos animales ha mostrado algunos de los individuos que son explotados en diferentes usos y formas de consumo por la mayoría de la población humana educada en el especismo, así se han podido ver gatos, conejos, pollos, peces, perros, gallinas, lechones… hasta llegar al total de 400 individuos muertos que, mostrados en manos de activistas, se han convertido en los protagonistas silenciosos de una exigencia básica para todos los seres sintientes; el derecho a la vida.

Los cadáveres de los individuos mostrados fueron recogidos de los contenedores de las granjas donde permanecían apilados o sacados del interior de dichas granjas, donde habían muerto y donde permanecían al lado de seres creados y criados para ser convertidos en productos. Todos estos animales, la mayoría de corta edad, han pasado de ser explotados en vida, y ser finalmente desechados como basura, a ser los protagonistas de una reivindicación solemne mediante la que los activistas exigen que los derechos animales sean respetados.

Junto a otras organizaciones en todo el mundo, Igualdad Animal celebra el Día Internacional por los Derechos Animales coincidiendo con el Día por los Derechos Humanos para reivindicar que el mismo principio igualdad que nos lleva a respetar a otros seres humanos debe ser extendido para proteger a los demás animales.

Esta protesta, que este año ha contado con la colaboración de la Fundación Equanimal, ha dado literalmente la vuelta al mundo en ediciones anteriores y se ha convertido en un acto de referencia para el movimiento de derechos animales a nivel internacional; en países como Chile, Perú o Francia ya se están llevando a cabo actos similares para conmemorar este día. Igualmente, la cobertura mediática de los medios de comunicación generalistas ha sido excelente, contando además con la difusión de imágenes procedentes de las investigaciones realizadas por las organizaciones de Derechos Animales en las que se confirma que las regulaciones del trato de los animales, con leyes de bienestar, son solamente un trámite que pretende esconder el uso real que hacen las sociedades especistas del resto de animales sintientes.

La difusión de estas investigaciones en medios generalistas pretende provocar un debate en la sociedad sobre la relación de explotación y dominación que mantenemos con el resto de animales con los que compartimos este planeta, donde millones de animales son explotados y matados cada día para nuestro innecesario consumo.

El resto de animales, al igual que nosotros, tienen interés en vivir y no sufrir, y a pesar de ello, ignoramos estos intereses por el simple hecho de que no pertenecen a nuestra especie, una discriminación arbitraria denominada especismo, que es análoga a otras discriminaciones como el sexismo o el racismo.

En este acto, Igualdad Animal muestra estas víctimas a la sociedad, víctimas que son habitualmente invisibles pero que han padecido toda clase de horrores en granjas, mataderos y otros centros de explotación, y que las organizaciones y los activistas hacen visibles para reclamar justicia para todos los animales.            

diumenge, 11 de desembre del 2011

SIN PIEL 2011

Prop de cinquanta activistes d’AnimaNaturalis han protestat nus i amb els cossos tacats de sang contra la crueltat que amaga la indústria pelletera en l’acte Sin Piel que celebra la seva setena edició.

En català:


Malgrat el fred, quatre graus de temperatura, els activistes han estat estirats a terra durant mitja hora. Mentrestant, voluntaris de l’organització repartien fulletons amb informació sobre el negoci de la indústria pelletera que cada any assassina a més de 60 milions d’animals a tot el món per a utilitzar les seves pells com peces de roba.

Visons, fures, guineus, conills, foques, llúdries, vaques, xinxilles, gossos i gats formen part de l’ampli grup d’animals que són assassinats per a convertir les seves pells en peces de vestir o accessoris de moda.
Els animals explotats en les granges pelleteres viuen amuntegats, suportant unes condicions de vida miserables, i acaben sent brutalment assassinats perquè la seva pell sigui convertida en peces de roba. “Volem que els consumidors siguin conscients de l’atroç sofriment que s’oculta darrere d’aquest negoci cruel i inhumà. A l’actualitat, amb tantes alternatives a l’hora de vestir-se, des del cotó al lli, passant pel folre polar o la microfibra, no té sentit arravatar la pell a un animal per a confeccionar peces de roba que es poden fabricar de moltes altres maneres”, assegurava Sergio García Torres, coordinador general de AnimaNaturalis a Madrid.
Des d’AnimaNaturalis es considera que si els consumidors sabessin d’on provenen les peces de vestir que normalment són exposades en botigues i grans magatzems, la immensa majoria refusaria comprar-les. En els últims anys s’està constatant un major increment en la sensibilitat social enfront del sofriment animal en general, i en particular enfront d’aquest tipus d’indústries.             

en español:


Cerca de cincuenta activistas de AnimaNaturalis han protestado desnudos y con sus cuerpos manchados de sangre contra la crueldad que esconde la industria peletera en el acto Sin Piel que celebra su séptima edición.
A pesar del frío, cuatro grados de temperatura, los activistas han permanecido tumbados en el suelo por espacio de media hora. Mientras tanto voluntarios de la organización repartían folletos con información sobre el negocio de la industria peletera que cada año asesina a más de 60 millones de animales en todo el mundo para utilizar sus pieles como prendas de ropa.

Visones, hurones, zorros, conejos, focas, nutrias, vacas, chinchillas, perros y gatos forman parte del amplio grupo de animales que son asesinados para convertir sus pieles en prendas de vestir o accesorios de moda.
Los animales explotados en las granjas peleteras viven hacinados, soportando unas condiciones de vida miserables, y acaban siendo brutalmente asesinados para que su piel sea convertida en prendas de ropa.
“Queremos que los consumidores sean conscientes del atroz sufrimiento que se oculta detrás de este negocio cruel e inhumano. En la actualidad, con tantas alternativas a la hora de vestirse, desde el algodón al lino, pasando por el forro polar o la microfibra, no tiene sentido arrebatar la piel a un animal para confeccionar prendas de ropa que se pueden fabricar de muchos otros modos”, aseguraba Sergio García Torres, coordinador general de AnimaNaturalis en Madrid.
Desde AnimaNaturalis se considera que si los consumidores supieran de dónde provienen las prendas de vestir que normalmente son expuestas en tiendas y grandes almacenes, la inmensa mayoría rehusaría comprarlas.
En los últimos años se está constatando un mayor incremento en la sensibilidad social frente al sufrimiento animal en general, y en particular frente a este tipo de industrias. 

dissabte, 3 de desembre del 2011

VEGANISME A LA FIRA DE BARCELONA | VEGANISMO EN LA FIRA DE BARCELONA

Barcelona degusta, el salo de l'alimentació per al consumidor, s'ha celebrat els dies 2, 3 i 4 de desembre al recinte de Monjuïc de Barcelona. Amb periodicitat anual, aquest quart any, ha tingut en un stand compartit els establiments Gopal i Lujuria Vegana.

En català:


Aquestes dues empreses ofereixen una opció ètica per als consumidors, ja que tots els productes que el·laboren no contenen cap ingredient d'origen animal.

El públic assistent va poder comprovar que aquest tipus d'alimentació apart de ser ètica, és molt saborosa i variada. Des de plats tradicionals el·laborats amb substitutius de la carn, peix, ous i llet, fins a noves propostes culinàries i alta reposteria.

Aquests dos establiments formen part de l'oferta vegetariana i vegana de Barcelona, cada vegada més demandada pels consumidors, per contenir productes lliures d'explotació animal.                      

en español:


Barcelona degusta, el salón de la alimentación para el consumidor, se ha celebrado los días 2, 3 y 4 de diciembre en el recinto de Montjuïc de Barcelona. Con periodicidad anual, este cuarto año, ha tenido en un stand compartido los establecimientos Gopal y Lujuria Vegana.

Estas dos empresas ofrecen una opción ética para los consumidores, ya que todos los productos que elaboran no contienen ningún ingrediente de origen animal. El público asistente pudo comprobar que este tipo de alimentación aparte de ser ética, es muy sabrosa y variada. Desde platos tradicionales el elaborados con sustitutivos de la carne, pescado, huevos y leche, hasta nuevas propuestas culinarias y alta repostería.

Estos dos establecimientos forman parte de la oferta vegetariana y vegana de Barcelona, cada vez es más demandada por los consumidores por contener productos libres de explotación animal.    

dijous, 1 de desembre del 2011

PACMA DENUNCIA A BOADELLA

El PACMA ha presentat una denuncia contra l’actor Albert Boadella a la Ciutat de la Justícia de Barcelona per un presumpte delicte d’injúria, al haver dit a la seva pàgina web que: “bajo las siglas PACMA se demuestra que en España hay 101.557 gilipollas seguros” i espera un acte de conciliació per part de l’actor, per tal que pugui demanar disculpes públicament a les persones insultades. Si això no es produeix, el PACMA exigirà un altre tipus de respostes a Albert Boadella pel delicte d’injúria.

En català:



La denuncia ha estat presentada per Toni Valle, candidat del PACMA al Congrés per Barcelona, en les passades eleccions del 20 de novembre al Deganat de la Ciutat de la Justícia de Barcelona.

El PACMA demana respecte cap als seus votants, entenent que qualsevol persona pot estar en contra del partit i del programa del PACMA, però recordant que la lluita pels drets dels animals i de les persones és el mateix, i que qualsevol votant de qualsevol partit mereix respecte tot i que no es comparteixin els seus ideals polítics.            

en español:


El PACMA ha presentado una denuncia contra el actor Albert Boadella en la Ciudad de la Justicia de Barcelona por un presunto delito de injuria, al haber dicho en su página web que: “bajo las siglas PACMA se demuestra que en España hay 101.557 gilipollas seguros” y espera un acto de conciliación por parte del actor, para que pueda pedir disculpas públicamente a las personas insultadas.

Si esto no se produce, el PACMA exigirá otro tipo de respuestas a Albert Boadella por el delito de injuria.

La denuncia ha sido presentada por Toni Valle, candidato del PACMA al Congreso por Barcelona, en las pasadas elecciones del 20 de noviembre, en el Decanato de la Ciudad de la Justicia de Barcelona.

El PACMA pide respeto hacia sus votantes, entendiendo que cualquier persona puede estar en contra del partido y del programa del PACMA, pero recordando que la lucha por los derechos de los animales y de las personas es el mismo, y que cualquier votante de cualquier partido merece respeto aun cuando no se compartan sus ideales políticos.