dissabte, 29 d’octubre del 2011

PRESENTACIÓ DEL DISC "MÚSICA CONTRA LA REPRESIÓN" A BARCELONA

La presentació del disc “Música contra la Represión: En defensa del Movimiento Derechos Animales”a Barcelona va permetre contextualitzar les detencions dels 12 activistes el passat 22 de juny i una de les accions que Unidos Contra la Represión ha dut a terme des de llavors per difondre el cas entre la ciutadania amb l’edició d’aquest disc.

En català:


Marc Coloma va explicar el procés de les detencions i la situació actual dels imputats així com la singularitat de la lluita animalista, que reclama drets bàsics per a uns individus, els animals no humans, que no els poden demanar per ells mateixos. També va posar l’accent en el fet que, els interessos econòmics que hi ha al darrera de la indústria de l’explotaciófan tot el possible per evitar que la realitat, que s’amaga darrera de l’ús dels animals amb qualsevol finalitat arribi, al gran públic consumidor d’aquests animals convertits en productes.

Marta Mundó va posar especial èmfasi en explicar la necessitat econòmica i de difusió que, arran de les detencions, té el moviment per a poder pagar l’assessorament legal, les costes judicials i la pròpia campanya de difusió del cas arreu del món. També va agrair la col·laboració desinteressada de totes les persones que han participat en realitzar sopars solidaris, concerts, teteries i el disc, que obre la porta a fer arribar el missatge antirepressiu i antiespecista arreu de l’Estat espanyol, a Bèlgica i Holanda a través de la discogràfica, i arreu del món a través de diferents plataformes per internet que permeten escoltar les cançons i sumar col·laboracions econòmiques a la campanya.

Juanito Piquete, un dels músics col·laboradors de la campanya i del disc, va destacar el que per ell és una lluita antisistema i anticapitalista que remou les mateixes arrels de les relacions socials i de la cultura

Per acabar l’acte, Juanito Piquete va cantar la cançó que estava composant en el moment en que es va produir el cas,“Un mundo nuevo”, i que ha cedit al disc benèfic.

en español:


La presentación del disco “Música contra la Represión: En defensa del Movimiento Derechos Animales” en Barcelona permitió contextualizar las detenciones de los 12 activistas el pasado 22 de junio y una de las acciones que Unidos Contra la Represión ha llevado a término desde entonces para difundir el caso entre la ciudadanía con la edición de este disco.

Marc Coloma explicó el proceso de las detenciones y la situación actual de los imputados así como la singularidad de la lucha animalista, que reclama derechos básicos para unos individuos, los animales no humanos, que no los pueden pedir por ellos mismos. También puso el acento en el hecho que, los intereses económicos que hay detrás de la industria de la explotación hacen todo lo posible por evitar que la realidad, que se esconde tras el uso de los animales con cualquier finalidad llegue al gran público consumidor de estos animales convertidos en productos.

Marta Mundó puso especial énfasis para explicar la necesidad económica y de difusión que, a raíz de las detenciones, tiene el movimiento para poder pagar el asesoramiento legal, las costas judiciales y la propia campaña de difusión del caso en cualquier parte del mundo. También agradeció la colaboración desinteresada de todas las personas que han participado para realizar cenas solidarias, conciertos, teterias y el disco, que abre la puerta a hacer llegar el mensaje antirepresivo y antiespecista a cualquier parte del Estado español, en Bélgica y Holanda a través de la discográfica, y en cualquier parte del mundo a través de diferentes plataformas por internet que permiten escuchar las canciones y sumar colaboraciones económicas a la campaña.

Juanito Piquete, uno de los músicos colaboradores de la campaña y del disco, destacó la que para él es una lucha antisistema y anticapitalista que remueve las mismas raíces de las relaciones sociales y de la cultura.

Para finalizar el acto, Juanito Piquete cantó la canción que estaba componiendo en el momento en que se produjo el caso, “Un mundo nuevo”, y que ha cedido al disco benéfico.            

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada