dimecres, 5 d’octubre del 2011

PANORAMA: "A.T.E.A."


Sisè capítol de la sèrie d’entrevistes del programa Panorama que a través d’una xerrada amb algún dels responsables de le associacions intentarem aprofondir sobre els seus objectius i filosofia.
En aquest capítol entrevistem a Kepa Tamames de l’associació ATEA (Asociación por el trato ético a los animales) amb seu a Euskadi.
L’entrevista va ser enregistrada a la Casa del Llibre de la Rambla Canaletes de Barcelona durant la presentació dels seus llibres “Estigma” i la reedició de “Tú también eres un animal”.



Sexto capítulo de la serie de entrevistas del programa Panorama que a través de una charla con alguno de los responsables de le asociaciones intentaremos profundizar sobre sus objetivos y filosofía.
En este capítulo entrevistamos a Kepa Tamames de l’associación ATEA (Asociación por el trato ético a los animales) con sede en Euskadi.
La entrevista fue grabada en la Casa del Llibre de la Rambla Canaletes de Barcelona durante la presentación de sus libros “Estigma” y la reedición de “Tú también eres un animal”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada