dimecres, 7 d’octubre del 2009

CONTINUEN LES PROTESTES A MATARÓ PEL CIRCO ITALIANO

Text: TotMataró.cat

Una proposta de la CUP demanava a l’ajuntament la prohibició dels espectacles amb animals. La idea neixia d’un grup de ciutadans que van lluir pancartes a la sala, preocupats pels drets dels animals exhibits al Circo Italiano. El consistori va decidir retirar la proposta de cara a tractar-la en profunditat entre tots els grups.


Mentre aquesta proposta està sent estudiada per l'equip consistorial, els activistes de Libera! i de la Protectora de Mataró s'han dedicat al treball de conscienciació ciutadana. El passat cap de setmana, dissabte i diumenge, van estar enfront del circ repartint informació i per alguns carrers del poble.
Aquest cap de setmana i dia 12 es repetiran les protestes. També haurà protestes en el Parc Vallès de Terrassa.

D'altra banda Animanaturalis convoca una protesta a Mataró per demà dijous a les 17h. davant de l'Ajuntament de Mataró (C/Riera 48). S'entregarà informació sobre el maltractament als animals en aquest tipus de circs, a tots els assistents.
Per a més informació podeu contactar amb Aïda Gascón, mail: aidag@animanaturalis.org Tfn: 615640379.

En El Maresme, els municipis de Vilassar de Mar, Vilassar de Dalt i Cabrera de Mar ja contemplen ordenances municipals que no permeten aquest tipus de vexacions als animals, i a Catalunya, Barcelona, Lleida o Tortosa, tampoc permeten aquestes atrocitats.

QP! >> Seria interessant aunar esforços entre associacions pel bè dels animals segrestats al Circo Italiano i no convocar als activistes en hores i dies diferents depenent de qui ho convoca. No s'hauria de perdre de vista l'objectiu final pel qual es treballa tant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada