dilluns, 13 de febrer del 2012

ACTE CONTRA LA PELLETERIA | ACTO CONTRA LA PELETERÍA

AnimaNaturalis ha mostrat avui, en una zona comercial de Barcelona, un vídeo amb imatges de la vida que pateixen els animals destinats a l'ús de la indústria pelletera.





Prop de 30 activistes han mostrat, a més, cartells amb fotos i lemes contra l'explotació dels animals per la seva pell, i han pogut informar, a la gent que s’ha interessat, sobre el funcionament d’aquest tipus d'indústria.

Per a l'organització, el gran públic no té accés a aquestes imatges que permeten conèixer la crueltat que amaga la indústria pelletera i el maltractament físic i psicològic al que els animals explotats són sotmesos durant tota la seva vida.

La majoria de la gent desconeix que, sovint, aquests animals poden ser fins i tot espellats de viu en viu per a aprofitar millor la seva pell. El vídeo, gravat en una granja, pretén que la gent entengui que és imprescindible rebutjar qualsevol article que s'hagi fet amb pells d'animals.          



en español:



AnimaNaturalis ha mostrado hoy, en una zona comercial de Barcelona, un vídeo con imágenes de la vida que sufren los animales destinados al uso de la industria peletera.

Cerca de 30 activistas han mostrado, además, carteles con fotos y lemas contra la explotación de los animales por su piel y han podido informar, a las personas que se han interesado, sobre el funcionamiento de este tipo de industria.

Para la organización, el gran público no tiene acceso a estas imágenes que permiten conocer la crueldad que esconde la industria peletera y el maltrato físico y psicológico al que los animales explotados son sometidos durante toda su vida.

La mayoría de la gente desconoce que, a menudo, estos animales, hasta son despellejados en vivo para aprovechar mejor su piel.

El vídeo, grabado en una granja, pretende que la gente entienda que es imprescindible rechazar cualquier artículo que se haya realizado con pieles de animales.            

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada