El darrer cap de setmana de gener ha tingut lloc a Tarragona un acte
reivindicatiu en contra de la indústria pelletera. Aquest acte
organitzat per Igualdad Animal ha volgut donar a conèixer als ciutadans
la cruesa d'una indústria que exerceix una explotació injustificada vers
els animals.
L'acte que va tenir lloc davant a la Plaça de la Font de Tarragona, just davant de l'Ajuntament, va comptar amb la participació d'una decena d'activistes que van sostenir imatges d'animals utilitzats únicament per la seva pell.
Igualdad Animal també va mostrar vídeos reals d' indústries espanyoles de visons extrets de l'extensa investigació que van realitzar sobre la vida i el patiment d'aquests éssers que arriben a automutilar-se per escapar d'aquesta situació.
Igualdad Animal va informar que la Moda acaba cada any amb 30 milions d'éssers vius que abans de nèixer ja han sigut condemnats a viure a un patiment extrem. Se'ls arrenca la pell després d'haver estat asfixiats, gaseats, d'haver-li's trencat el coll o haver estat enverinats. Durant l'esdeveniment, es va reivindicar el dret d'aquests animals a viure amb dignitat i no patir, així com la necessitat de considerar amb respecte els altres éssers sense discriminar-los per pertànyer a una altra espècie.
Els tarragonins van poder observar el preu real, en vides, dels abrics de pell que estan acostumats a veure a les botigues. A la taula informativa, van poder conèixer alternatives als productes de pell com els que estan fets amb matèries primeres vegetals o productes sintètics.
en español:
El último fin de semana de enero ha tenido lugar en Tarragona un acto reivindicativo en contra de la industria peletera. En este acto organizado por Igualdad Animal, se ha querido dar a conocer a los ciudadanos la crudeza de una industria que ejerce una explotación injustificada hacia los animales.
El acto que tuvo lugar frente a la Plaza de la Font de Tarragona, justo delante del Ayuntamiento, contó con la participación de una decena de activistas que sostuvieron imágenes de animales utilizados únicamente por su piel.
Igualdad Animal también mostró vídeos reales de las condiciones de vida de los visones extraídos de la extensa investigación realizada en las industrias españolas donde documentaron la vida y el sufrimiento de estos seres que llegan a automutilarse para escapar de esta situación.
Igualdad Animal informó que la moda termina cada año con 30 millones de seres vivos que antes de nacer ya han sido condenados a vivir con un sufrimiento extremo. Se les arranca la piel después de haber sido asfixiados, gaseados, de haberles roto el cuello o de haber sido envenenados.
Durante este acto, se reivindicó el derecho de estos animales a vivir con dignidad y no sufrir, así como la necesidad de respetar a los otros seres sin discriminarlos por pertenecer a otra especie.
Los tarraconenses pudieron observar el precio real, en número de vidas, de los abrigos de piel que están acostumbrados a ver en las tiendas. En la mesa informativa, pudieron conocer alternativas a los productos de piel como aquellos fabricados con materias primas vegetales o productos sintéticos.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada