diumenge, 15 de febrer del 2009

PROTESTES A LA SETMANA DE LA MODA DE MADRID

Activistes d'Igualdad Animal han protestat a la Semana Internacional de la Moda de Madrid, a Ifema (Fira de Mostres de Madrid), contra l'ús d'animals com a vestimenta. Els quatre anctivistes es van encadenar a un stand pelleter mentre mostren quatre visons als que se'ls ha arrencat la pell. Pocs minuts després 15 activistes de l'organització animalista van tacar de sang artificial (producte vegetal no agresiu) l'entrada de la fira i van mostrar cartells en contra de l'explotació animal.

Solsament a l'estat espanyol hi ha més de 40.000 visons que passen tota la seva vida engabiats per ser assassinats i despellejats per a realitzar robes com aquestes.

Per a un sol abric de pell de guineu es necessiten 20 individus, per a un de pell de conill 60, 70 per a un de visó i entre 120 i 300 animals per a un de xinxilla.
El 85% de la producció europea de pell és originària d'animals criats en granges on estàn tancats en diminutes gàbies i són electrificats per electrocució anal o genital per a no danyar la qualitat de la pell, amb el que els produeix una aturada cardíaca mentre estàn encara conscients.

En ocasions les pells s'arranquen mentre els animals encara estan vius.
Segons declaracions de José Valle, activista i fundador d'Igualdad Animal, "A nosotros al fin y al cabo nos desencadenarán y pasaremos unas horas en comisaría o nos pondrán una multa pero a ellos sólo les sacan de sus jaulas para matarles."


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada