dissabte, 20 de març del 2010

Nota de premsa de FAADA:
El FIDA 2010, Festival Internacional pels Drets dels Animals, es va inaugurar ahir 18 de març amb la presència de la Sra. Magda Oranich en nom de l´il·lustríssim Col·legi d´Advocats de Barcelona, la Regidoria de Medi Ambient de l´Ajuntament de Barcelona, la Direcció General de Medi Natural de la Generalitat de Catalunya, la presidenta del Col·legi de Veterinaris de Barcelona, la Sra. Teresa Mora, representats de la Diputació de Barcelona, de l´Associació de Municipis de Catalunya, caps dels cossos de seguretat de Seprona, Guardia Urbana, Mossos d´Esquadra i Agents Rurals, els diputats de CIU, Sr. Josep Rull, de ICV, Sr. Francesc Pané i el president d´ERC de l´Ajuntament de Barcelona el Sr. Jordi Portabella.

A la tarda d´ahir, l´espai va rebre més de 500 persones que van veure el documental i es van informar sobre com les nostres accions afecten als animals i a la natura en general. Al llarg d'avui divendres, 1000 persones més han pogut veure la projecció espectacular del documental dins el domo instal·lat al centre de la plaça Universitat.

El FIDA estarà obert al públic de 11 a 21 h els dies 19, 20 i 21 de març a la Plaça Universitat de Barcelona i a l´espectacular espai dels animals s´hi podrà veure, de forma gratuïta, un bonic documental d´animals en llibertat on es pretén fer reflexionar al públic sobre el respecte que mereixen els animals amb qui compartim el planeta i com podem viure d´una forma més ètica amb la natura en general, que es projectará cada 12 minuts.

Aquest esdeveniment pretén ser un acte de referència amb transcendència internacional que marqui un precedent elevant la consciència de la societat barcelonina envers el respecte que mereixen els animals, la natura i la vida a la nostra Terra. A més a més, es fomenta també l´adopció d´animals abandonats del Centre d´Acollida d´Animals de Companyia de Barcelona i d´altres protectores de la ciutat comtal.

El dissabte 20 i diumenge 21 hi han previstes activitats per nens.

Els mitjans de comunicació podran disposar d´un dossier de premsa amb una còpia del documental que es passarà durant els dies del FIDA a l´espai dels animals.

Per a més informació truqueu a :

Carla Cornella (Presidenta de FAADA - Tel.: 934 639 670 - 649 435 668) - www.fida2010.org / www.faada.org

Jennifer Berengueras (Coordinadora de Projectes de FAADA - Tel.: 934 639 670 - 608 750 671

Eva Fornieles (Cap del Departament d´Animals de Companyia de FAADA - Tel.: 934 639 670 - 600 361 090)

El FIDA, Festival Internacional pels Drets dels Animals, és una iniciativa de la Fundació per l´Adopció, Apadrinament i Defensa dels Animals (FAADA)

Amb el suport de : Ajuntament de Barcelona - Àrea de Medi Ambient / Generalitat de Catalunya - Departament de Medi Ambient i Habitatge


El dijous a la nit i per TVAnimalista.com podreu veure un breu reportatge del FIDA i l'emissió del mateix documental que s'ha projectat en el Festival.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada