dijous, 18 de març del 2010

MONTILLA: "LA IMMENSA MAJORIA DE MILITANTS DEL PSC ESTAN A FAVOR DELS TOROS"

Publicat avui a Cronica.cat:
El president de la Generalitat, José Montilla, s'ha posicionat clarament contra la prohibició de les corrides de toros a Catalunya. 'No sóc partidari que es prohibeixi, tenim massa tendència a prohibir coses, jo en això sóc una persona tolerant i liberal', ha assegurat.

José Montilla ha reconegut que dins del partit hi ha persones a favor de la prohibició de les 'corridas de toros', tot i que creu que la “immensa majoria” del partit comparteix les tesis del president. “La majoria dels diputats estan a favor que no es prohibeixin”, ha dit, mentre “alguns estan a favor que es prohibeixin, persones que veuen amb simpatia algunes associacions protectores d'animals”. Sobre què passarà amb aquesta iniciativa, Montilla ha dit desconèixer com acabarà el debat, ja que “en els partits no hi ha posicions delimitades”.

Una part de la militància del PSC que està a favor de la prohibició de les 'corridas' s'ha organitzat al voltant d'un manifest. Aquesta iniciativa es va començar a posar en marxa per part del regidor del PSC a Sant Cebrià de Vallalta, Carles Marco, que va enviar una carta en exclusiva a Crònica.cat posicionant-se en contra de les curses de braus i llançant un atac molt dur a la direcció socialista. El PSC va donar llibertat de vot als seus diputats en aquella ocasió, tot i que pot després el viceprimer secretari i portaveu del partit, Miquel Iceta, va descartar que es tornés a donar llibertat de vot quan aquesta iniciativa tornés a votar-se al Ple.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada