dimarts, 2 de setembre del 2008

JUDICI ALS ACTIVISTES QUE VAN SALTAR AL RUEDO DE LA MONUMENTAL

Aquest dijous 4 de Setembre a les 9:50 hores, Iván Guijarro, Yahira Vázquez, Marta Morera i Javier Moreno, els quatre activistes d'Igualdad Animal que van saltar el passat 15 de Juny al ruedo de la plaça de toros de La Monumental de Barcelona, seran jutjats en la Sala d'Audiències del Jutjat d'Instrucció nº 27 situat en el Passeig de Lluís Companys 1-5 2a planta de Barcelona com a acusats de pertorbació de l'ordre públic i resistència greu a l'autoritat.
Aquests activistes van saltar al ruedo amb cartells que reclamaven l'abolició d'aquesta forma d'explotació animal mentre el segon toro agonitzava encara a la sorra. La seva defensa dels animals va ser rebuda amb un linxament per part dels taurins tal com es pot veure en el vídeo gravat en l'interior de la plaça. També van desplegar una pancarta a la façana en la que es podia llegir "¡Tauromaquia abolición! Derechos para todos los animales"




Aquest és el primer judici que se celebra per interrompre una corrida de toros en defensa dels animals i s'espera que sigui un pas endavant per al tancament de la plaça Monumental de Barcelona. Des de les associacions es demana l'assistència massiva al judici per a mostrar suport als activistes i rebuig a la tauromaquia i explotació animal. A tothom que assisteixi, l'organització Libera! regalarà una samarreta amb la consigna "Tauromaquia Abolició" per a recordar aquesta data i seguir defensant als animals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada