divendres, 6 de juny del 2008

SATURACIÓ I ROBATORIS A LES PROTECTORES

Tres individus van irrompre a l'Associació Protectora d'Animals de Carcaixent (Ribera Alta) i van robar tres gossos. Un d'ells, Regina (a la foto), la van trobar morta divendres passat amb senyals evidents de maltractament i abusos sexuals.

Segons la protectora, li van lligar les potes amb filferro, li van donar cops brutalment al cap fins que es va dessangrar. Han trobat objectes introduits per l'orifici anal.

Per a aquest dissabte 7 de juny a les 18h. es realitzarà una manifestació al poble de Carcaixent, a la plaça Major. Ha sigut convocada per la protectora de la Ribera, Ribercan i coincideix amb una fira de vairetats. Es demana anar vestits de negre. Aquesta protectora porta temps denunciant la situació en que es troba, no hi ha prou espai, el terreny on es troba va ser cedit per l'ajuntament fa 10 anys i es troba en una zona que potencialment és inundable. Altrament l'escassetat de metres de superfície no permet optar a subvencions de cap tipus.

Els fets succeïts darrerament i l'estat de les instal·lacions han portat a protectora a prendre la decisió de desallotjar-la temporalment i demanen ajuda a qui pugui adoptar gossos o gats mentre no tinguin noves instal·lacions. Rodolfo Ruiz és la persona de contacte, el podeu localitzar al 654 238 638 protectoradecarcaixent@hotmail.com

D'altra banda, la setmana passada, els Mossos d'Esquadra i els agents rurals de la Generalitat van detectar el passat 27 de maig una gossera il·legal a Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat). En el transcurs d'una inspecció els agents van observar que l'espai utilitzat com a residència canina presentava greus mancances higièniques i sanitàries i que la majoria dels animals es trobaven en un pèssim estat de salut. En total, es van localitzar fins a 113 gossos de diferents races, tots amb signes de deixadesa i falta d'alimentació i neteja, i també signes evidents de patir disfuncions gàstriques, entre d'altres símptomes. El responsable del recinte ha estat denunciat per incomplir les condicions higièniques i sanitàries.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada