dimarts, 10 de juny del 2008

POSPOSAT EL JUDICI EN CONTRA LA YOLANDA

El judici que estava previst que es celebrés ahir contra la Yolanda, l'activista animalista acusada d'uns fets que no va cometre, va ser posposat. El motiu va ser la no assistència d'un dels Mossos que la va denunciar, tot alegant motius familiars. Només es va presentar a judici un dels tres mossos que va signar la denúncia. Aquest, en referència a les agressions físiques i verbals imputades a l'acusada en contra d'un grup d'aficionats taurins i una patrulla de Mossos d'Esquadra, va declarar que no va veure ni escoltar res, i que l'únic que va fer és limitar-se a separar a la Yolanda dels taurins perquè no l'agredíssin.
El públic que va assistir a recolzar la Yolanda, unes trenta persones, va acabar aplaudint al Mosso com a mostra d'agraïment en acabar el judici

1 comentari:

  1. Molt bé que hagi passat això! Molt sorprenent l'actuació del mosso! I una vergonya a associacions i partits politics que utilitzan aquestes protestes com a publicitat, i després no fan cap tasca de solidaritat, només de critica a les espatlles.
    Tot el recolsament a la Yolanda!

    salut! i felicitats pel blog!

    ResponElimina