diumenge, 15 de juny del 2008

IGUALDAD ANIMAL ENTRA A LA MONUMENTAL

L'associació animalista Igualdad Animal, ha portat a Barcelona l'activisme que hem començat a veure a Madrid darrerament, i han entrat a la Plaça Monumental de Barcelona. Mentre a l'exterior es produia la habitual manifestació de protesta, els activistes d'aquesta organització han saltat al ruedo i han despenjat una pancarta a la façana principal d'aquesta plaça de braus en la que es podia llegir "TAUROMAQUIA ABOLICIÓN - DERECHOS PARA TODOS LOS ANIMALES - IGUALDAD ANIMAL".
Els dos equips formats per 4 activistes (els que van saltar al ruedo) i 2 (els que s'han despenjat de la façana), han postat molt nerviosos als taurins. Un dels 4 ha resultat ferit com a conseqüència de diverses agressions que ha patit i una ambulància l'ha traslladat a l'Hospital del Mar. Els altres tres han acabat a la comissaria de Les Corts on també han anat activistes de la manifestació que hi han anat per realitzar una sentada al davant per donar suport des del carrer.
Els 2 activistes que s'havien penjat els han fet fora i no han sigut detinguts.


ACTUALITZACIÓ 16/06/08 08:50>> Estat dels activistes:

- Grup que va penjar la pancarta a la façana: Jose Valle i Tomás Eugenio han sigut citats per declarar aquest matí a la Comisaria de la Gran Via a les 10 i 11 hores respectivament, acusats de desordres públics i per haver forçat una porta.

- Grup que van saltar al ruedo: Ivan Guijaro ha sigut donat d'alta i continua detingut i a l'espera d'un d'advocat d'ofici. Yahira Vázquez, Marta Morera i Javier Moreno tenen policontussions, hematomes i contusions. Tots tres han prestat declaració i tenen assignat un advocat d'ofici. Javier Moreno està acusat de desordres públics i resistència agreu a l'autoritat.

6 comentaris:

  1. Buen video, con tu permiso lo difundo.
    Un saludo.

    ResponElimina
  2. Bién por vosotros!!!
    Espero que este video lo vea la mayor gente posible y acabe por cerrar la P... Monumental.
    Besos
    Mª Angeles

    ResponElimina
  3. para un dia k no puedo ir!!!!
    bravo por igualdad animal,lo bueno de esto es k la gente vea las imagenes y se konciencie de nuestra lucha y apolle la causa y allude a acabar kon la tortura y el cierre de las plazas.saludos

    ResponElimina
  4. para un dia ke no puedo ir ala monumental se lia bien gorda.
    !!!BRAVO!!!por igualdad animal gracias a este tipo de acciones la gente se interesa por informase y se da kueneta de k las korridas no son una tortura y no una fiesta komo lo venden alos turistas.espero k mucha gante pueda ver esta noticia y se conciencian de k debe de akabar las corridas de toros.
    un saludo

    ResponElimina
  5. Els mitjans de comunicació han silenciat la agressió feixista. Per a ells es més important parlar de les orelles que tallat l'assassí JT a Les Ventes. quins fástic de país!

    ResponElimina
  6. os felicito!! muchas gracias por el video, ojala la gente se concienciara y pudieramos cerrar la monumental de una vez por todas. recuperaros pronto!!

    ResponElimina