diumenge, 20 d’abril del 2008

ÉXIT DE LA MANIFESTACIÓ ANTITAURINA A BARCELONA

Convocats pel PACMA (Partit Antitaurí i en Contra del Maltractament Animal), uns 1.000 manifestants es van concentrar ahir a les 17h davant de la plaça de toros de la Monumental de Barcelona en el primer dia de la temporada taurina 2008. Diverses associacions de defensa dels animals com AnimaNaturalis i Amnistia Animal van donar suport a l'acte de protesta.
A les 17h es van viure alguns moments tensos entre el public assistent i els manifestants però la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra van fer un desplegament per mantenir als manifestants a l'acera del davant separats de les entrades de la plaça de toros de la Monumental. Dels moments tensos i d'alguna que altra agressió en donarem testimoni en un vídeo que estem realitzant i que ha sigut gravat entre els pro-taurins uns minuts abans d'entrar a la plaça.
Entre el públic de la corrida es trobava Albert Boadella, Fernando Sánchez Dragó i Juan Antonio Samaranch com podran veure en el vídeo que penjarem properament.
Cal destacar també que entre els pro-taurins hi havia vàries banderes espanyoles, algunes amb la silueta del toro i fins-i-tot alguns cantaven "arriba España" mentre alçaven el braç dret, a diferència del bando anti-taurí on no hi havia signes de politització de la protesta animalista.
A continuació podeu veure la covertura informativa que van relalitzar Telecinco i TV3.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada