dimarts, 31 de gener del 2012

ACTE CONTRA GRANGES PELLETERES | ACTO CONTRA GRANJAS PELETERAS



Activistes d’Igualdad Animal han realitzat, a la plaça Sant Jaume de Barcelona, un acte de protesta contra l’ús d’animals com a vestimenta. Nou activistes s’han engabiat mig nus simulant les ferides i amuntegament que pateixen els visons a les granges, per a denunciar aquesta indústria de la pell.
Es calcula que només a Espanya, la indústria pelletera es cobra la vida d’uns 350.000 visons l’any. Amb aquest acte s’inicia una campanya que portarà a terme aquesta organització a Catalunya contra l’ús d’animals com a vestimenta, en la qual es realitzaran accions similars a ciutats com Tarragona, Lleida i Girona amb la finalitat de conscienciar la població sobre el seu poder per a canviar la realitat dels animals amb les seves decisions de compra.




Des d’Igualdad Animal han realitzat un intens treball de conscienciació sobre el patiment dels animals utilitzats i explotats per la indústria pelletera. Entre altres accions, han saltat durant tres anys consecutius a les desfilades de la Passarel·la Cibeles i han tret a llum imatges inèdites, tant de l’explotació a les granges com del gasejament dels visons, investigacions que, per la seva gran repercussió mediàtica, han estat el detonant que, alguns activistes d’Igualdad Animal i d’Equanimal, hagin estat detinguts i imputats per actes que no han comés a l’estat espanyol.
Els resultats de les investigacions que ha realitzat Igualdad Animal a la indústria pelletera espanyola poden veure’s a la pàgina www.GranjasDeVisones.es
Aquesta campanya, com totes les que porta a terme Igualdad Animal, pretén promoure el respecte cap a tots els animals en general i, en particular, aconseguir la prohibició de les granges de visons igual que ha ocorregut en països com Anglaterra o Àustria amb aquest tipus d’explotacions.

en español:



Activistas de Igualdad Animal han realizado, en la plaça de Sant Jaume de Barcelona, un acto de protesta contra el uso de animales como vestimenta. Nueve activistas se han enjaulado semidesnudos, simulando las heridas y hacinamiento que sufren los visones en las granjas, para denunciar a esta industria de la piel.
Se calcula que sólo en España, la industria peletera se cobra la vida de unos 350.000 visones al año. Con este acto se inicia la campaña que llevará a cabo esta organización en Catalunya, contra el uso de animales como vestimenta, en la que se realizarán acciones similares en ciudades como Tarragona, Lleida y Girona con la finalidad de concienciar a la población sobre su poder para cambiar la realidad de los animales con sus decisiones de compra.

Desde Igualdad Animal han realizado un intenso trabajo de concienciación sobre el sufrimiento de los animales utilizados y explotados por la industria peletera. Entre otras acciones, han saltado por tres años consecutivos a los desfiles de la Pasarela Cibeles y han sacado a luz imágenes inéditas tanto de la explotación en las granjas como del gaseamiento de los visones, investigaciones que por su gran repercusión mediática han sido el detonante de que, algunos activistas de Igualdad Animal y de Equanimal, hayan sido detenidos e imputados por actos que no han cometido en el estado español. Los resultados de las investigaciones que ha realizado Igualdad Animal a la industria peletera española pueden verse en la página www.GranjasDeVisones.es
Esta campaña, como todas las que lleva a cabo Igualdad Animal, pretende promover el respeto hacia todos los animales en general y, en particular, conseguir la prohibición de las granjas de visones igual que ha ocurrido en países como Inglaterra o Austria con este tipo de explotaciones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada