dilluns, 12 de setembre del 2011

ANIMANATURALIS I PACMA EN CONTRA DELS CORREBOUS

Membres de les organitzacions de defensa dels drets dels animals d’AnimaNaturalis i del Partit Animalista PACMA han protestat a Sant Carles de la Ràpita amb una performance en la que es va exigir la fi de l’ús dels braus en les festes que se celebren a les Terres de l’Ebre.

Els correbous son espectacles on els animals són utilitzats com a mer vehicle d’entreteniment i on sovint són maltractats, assetjats, capllaçats o embolats per a la diversió de qui hi participa. Durant la protesta, una persona lligada a unes cordes simulant ser el toro va ser salvatgement sacsejada, fuetejada i perseguida per altres activistes, per a posar de manifest el maltractament al que són sotmesos els braus en aquest tipus de practiques.

La protesta va durar mitja hora menys del previst degut a les amenaces i insults que van rebre els activistes i que van obligar als Mossos d’Esquadra a escortar-los fins als seus cotxes per a poder sortir del poble amb seguretat.

En finalitzar l’acte, activistes d’AnimaNaturalis i del Partit Animalista PACMA van advertir que han estat gravant diversos correbous infiltrats entre els assistents durant diferents dies en els pobles de la zona, amb l’objectiu de detectar i denunciar qualsevol tipus d’irregularitat o maltractament que s’infligeixi als animals.

En català:



en español:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada