dilluns, 13 de juny del 2011

MEMBRES DE LA SUBCOMISSIÓ DE DRETS ANIMALS DE L'ACAMPADA BCN ES TANQUEN EN GÀBIES

La subcomissió pels Drets pels Animals de l’acampadabcn ha organitzat diversos actes de sensibilització i denúncia de l’ús de la resta d’animals en diferents actes a la Plaça Catalunya de Barcelona.


Entre aquests actes s’han organitzat xerrades sobre educació especista, amb l’intenció d’extendre un concepte d’educació lliure de prejudicis especistes a la resta de comissions d’educació de les acampades, xerrades sobre nutrició lliure de patiment animal, degustacions de productes vegans, la projecció d’Earthlings i tancades en gàbies.

Les tancades en gàbies pretenen transmetre el concepte d’empatia amb els animals utilitzats per a interessos humans a través de la visió d’activistes tancades en gàbies. Els activistes han estat tancats durant tot el día dins d’aquests espais, en diferents torns, simulant la situació de confinament en que molts animals, lliures i domesticats, han de passar tota la seva vida per a ser usats per a experimentació, oci, consum de la seva carn o de la seva llet, ous, pell o altres finalitats d’interès humà.

Les persones que han vist aquest acte han captat perfectament el missatge de l’especisme que suposa discriminar els altres animals pel sol fet de ser diferents a nosaltres.

1 comentari:

  1. Llàstima que els talps infiltrats de l'extrema dreta ho fotran tot: http://www.naciodigital.cat/noticia/32688/indignat/espanyol

    ResponElimina