dijous, 31 de juliol del 2008

TELECINCO RETRANSMETRÀ TOROS

Telecinco retransmetrà la corrida del torero F.R.O., el proper 17 d'agost a les 19:30 hores des de la plaça malagueña de Estepona, segons informa avui el portal Mundotoro. Serà el primer cop que la cadena de Fuencarral emeti des d'una plaça de toros des de fa més d'una dècada.
El periodista Marco Rocha serà l'encarregat de dirigir la retransmissió, acompanyat dels comentaris d'Eduardo Dávila Miura. L'acte tindrà caràcter benèfic i la recaptació del mateix anirà destinat a la Federació Espanyola de Fibrosi Quística. Recordem que aquesta retransmissió es produirà en horari protegit infantil (6h a 22h).

Podeu enviar la vostra protesta omplint el formulari d'aquesta federació o enviant emails a:

fqfederacion@fibrosis.org
fqcatalana@fibrosiquistica.org
Text proposat (modificable):

Apreciados Sres,

Quisiera manifestar mi más profunda indignación por participar de los beneficios de un espectáculo taurino. Creo que una organización como la suya no debería de obtener recaudación de la organización de un acto en donde se tortura y humilla hasta la muerte un ser vivo con capacidad para sentir, como tenemos los humanos. Participar de un acto de estas características podría desvirtuar los objetivos, por otro lado loables, de su organización, por eso les insto a retirar su colaboración del festejo taurino.

Atentamente,


NOM
DNI
CONTACTE

formulari Consell Audiovisual de Catalunya: formulari de queixa
Text proposat (modificable):

Benvolguts,

Voldria expressar una queixa formal per l'anunciada retransmissió taruina que realitzarà Telecinco el proper 17 d'agost de 2008 a les 19:30. Aquest tipus d'espectacles comporten una violència extrema en contra d'un animal inocent amb final de mort com a conseqüència d'una tortura contínua.
Crec que una televisió en obert i en horari protegit no hauria d'emetre aquest tipus de continguts ja que poden ferir la sensibilitat de l'audiència i en especial de l'audiència infantil. Altres cadenes de televisió com TVE fa anys que ja no ofereixen corrides de toros i Portugal ha prohibit recentment l'emissió en horari protegit.
Telecinco és una televisió que utilitza l'espai radioeléctric públic i la llicència d'emissió és una concessió otorgada per l'administració, considero que en el greu cas d'emissió d'aquest espectacle en horari protegit es fes efecte finalment tal i com han anunciat, el CAC sol·licitès al Ministeri corresponent l'oportuna sanció o retirada de la llicència.


Atentament,


NOM
DNI
TELÈFON/MAIL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada