Mentre els científics treballen per demostrar que la clonació animal per a l'alimentació no comporta cap risc per a la salut humana i Brusel·les està pendent per a legislar el consum d'aquests productes, els estudis revelen que un elevadíssim porcentatge de vaques, cabres i porcs duplicats amb ingenyeria genètica presenten malformacions fins a un 80% dels casos. Com que només els animals sans poden arribar a la cadena alimentària, s'hauràn de matar la resta.
La AESA (Autoritat Europea per a la Salut Alimentària) ha alertat que encara que hi ha pocs estudis fets, s'inclinarien per assegurar que no hi ha cap risc per a la salut humana.
QP! Faltaria saber si els arguments étics tenen més pes en el negoci de la indústria alimentària, cosa bastant improbable.
La AESA (Autoritat Europea per a la Salut Alimentària) ha alertat que encara que hi ha pocs estudis fets, s'inclinarien per assegurar que no hi ha cap risc per a la salut humana.
QP! Faltaria saber si els arguments étics tenen més pes en el negoci de la indústria alimentària, cosa bastant improbable.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada