dimecres, 7 de maig del 2008

PROTESTA ANTITAURINA DAVANT DEL PARLAMENT

Ahir dimecres diverses associacions antitaurines com Barcelona Mata i Libera! van protestar a la sortida dels consellers del Parlament de Catalunya. Alguns es van acostar a parlar amb els manifestants com Felip Puig i Antoni Fernández Teixidó de CiU, Patrícia Gomà d'ERC, el Conseller d'Interior Joan Saura i Antoni Castells del PSC-CpC.


QP! Felip Puig va aconsellar que no es voti el tripartit i es va comprometre a parlar amb en Josep Rull (portaveu del grup CiU en temes d'Infraestructures i Planificació territorial) i amb els protaurins de "las hermandades rocieras" que pel que diu suposem que deuen donar bastants vots a CiU.
L'Antoni Fdez. Teixidó va aconsellar que la llei es demani als grups majoritaris i que CiU no garanteix el recolzament a aquesta llei.
En resum, CiU no es posiciona, dóna llibertat de vot als seus consellers, per això se'ls hi va demanar reiteradament que siguin valents.

La Patrícia Gomà va explicar el punt en que es troba el document legislatiu, ERC es posiciona en contra de qualsevol maltractament fent alusió als correbous que quedarien fora de la llei per no entrar en un greu conflicte territorial.
Antoni Castells (PSC) proposa que es deixi morir la tauromàquia (donada la devallada progressiva de públic) sense cap llei que reguli els drets animals i que prohibeixi les corrides.

1 comentari:

  1. L'origen d'aquesta "activitat macabra" la trobem a la Granada musulmana. És evident que el seu origen dista bastant de l'actual espectacle cruel i sanguinari amb el que milers d'espanyols (entre els quals els catalans no són aliens) gaudeixen en una clara demostració de covardia tutel·lada i amparada falsament per la cultura. La meva pregunta és a quina cultura fan referència i el que és més greu, com un partit nacionalista català, com diuen ser els botiflers, impresentables i manipuladors de CiU, poden recolzar aquesta manifestació rància i casposa de l'Espanya més canyí? Està clar: el nacionalisme de CiU és l'evidència més clara de que Catalunya no és ni serà mai un pais amb credibilitat. Un milió de fidels recolzen aquesta formació que es ven per un plat de llenties o per un grapat de vots. Miserables

    ResponElimina