dimarts, 15 de març del 2011

ACTE FINAL D'IGUALDAD ANIMAL DE LA CAMPANYA "ELS ANIMALS NO SÓN VESTIMENTA"

Mig centenar d'activistes es van distribuir el passat dissabte pel centre de Barcelona i van creat 300 "escenes del crim", amb perfils d'animals dibuixats amb guix a terra, taques de pintura vermella simulant sang, fotos d'animals mutilats i cinta per precintar la zona.



Amb aquesta acció, l'organització Igualtat Animal tanca la campanya "Els animals no són vestimenta", amb la pretenen denunciar el maltractament que pateixen els animals dels quals s'extreu la pell i les plomes per confeccionar roba d'abric, segons han informat els organitzadors.

Els activistes es van reunir a la Plaça Catalunya, des d'on es van distribuir pel centre de la ciutat per dibuixar el perfil de bisons, vaques, conills, ànecs, guineus i foques, entre d'altres.

Al costat del dibuix dels animals, els activistes van col·locar fotos d'animals mutilats extretes de les investigacions que han dut a terme en granges i escorxadors.

Igualtat Animal pretén obrir un debat social sobre "l'explotació que sofreixen aquells que no pertanyen a la nostra espècie i qüestionar el prejudici d'espècie o '*especisme", que consideren tan nociu com el sexisme o el racisme.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada