dilluns, 20 d’abril del 2009

CARA A CARA SOBRE LA PROHIBICIÓ DELS TOROS

A partir de la pregunta "Les corrides de toros haurien d'estar prohibides a Catalunya?", diverses seccions de "Els Matins" de TV3, tracten el tema de la propera abolició dels toros a Catalunya amb el resultat de 80% a favor de la prohibició i 20% en contra de la prohibició:

minut 0: secció amb Pilar Rahola, amb la intervenció de la Maika Navarro (successos) que es declara aficionada i comenta que fins i tot ha anat a veure al torero J.T. els dos cops que ha vingut a la Monumental.

minut 9:13" : cara a cara entre Jordi Portabella, impulsor de la declaració de ciutat antitaurina a Barcelona i Paco March, crític taurí de la Vanguardia.

minut 28:40" : minientrevista posterior a una actuació de la cantautora Rosana, en la que s'autocalifica de cantant compromesa com a necessitat vital i declara que "estoy dispuesta a arrimar el hombro donde haga falta".
Instants després quan se li pregunta si està a favor de la prohibició, declara: "yo estoy con la ignorancia de no entender de toros", mostrant que realment les paraules com compromís queden buides de significat si sobrevola la possibilitat de perdre compradors de discos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada