dimecres, 15 d’abril del 2009

148.000 CATALANS VAN VEURE LA CORRIDA DE TOROS A TELE5

Tan sols el 8,7% de l'audiència catalana va veure la corrida de toros que va retransmetre en directe la cadena TeleCinco el passat diumenge 11 d'abril, demostrant, per tant, un escàs interès per les tortures televisades.
1.180.00 persones a nivell estatal, un 11,6% del total de l'audiència, va veure la corrida. Esperem que el desinterès que aquesta dada revela, faci que la cadena privada es replantegi d'emetre'n més.
Televisió Espanyola va decidir no emetre'n més donat a l'escàs rendiment econòmic que dóna retransmetre aquest tipus d'espectacles. El que no entenem és com una televisió privada, que a diferència d'una pública necessita els beneficis econòmics per a la seva supervivència, es pot permetre el luxe de mantenir a la seva programació aquest tipus d’emissions. Pensem que potser existeixen un altre tipus d’interessos al marge dels econòmics…

D'altra banda, les 19.000 entrades que es van posar a la venda el passat cap de setmana per a la corrida que donarà el torero J.T. a la plaça de toros de la Monumental el proper 5 de juliol, es van exhaurir en 50 minuts.

L'iniciativa Prou.cat per a l'abolició de la tauromàquia ha recollit fins a la dia d'avui unes 7 vegades el nombre d'entrades venudes per al torero J.T. com destaca un telespectador dels matins a TV3.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada