dilluns, 25 d’agost del 2008

BRUTAL AGRESSIÓ A DOS ACTIVISTES ANTITAURINS

Dos activistes en defensa dels Drets dels Animals, Lluis i Samuel, han estat brutalment agredits després que finalitzés la corrida de toros del dia 24 d'agost en la plaça de toros Monumental de Barcelona. Els dos activistes es dirigirien a la parada d'autobús, entre Gran Via i el carrer Diputació, quan una multitud d'afeccionats a la tauromaquia se'ls ha abalançat i els ha agredit verbal i físicament. Lluis (foto de l'equerra) ha estat llançat al terra, patejat, colpejat al cap i ronyons, i ha rebut diversos cops de puny i li han robat diferents pertinences. Samuel pateix un traumatisme a la mà perquè ha rebut diversos cops al ser acorralat.

L'agressió ha estat frenada pel cos Policial dels Mossos d'Esquadra, que han separat als agredits i han creat un cordó policial, per a protegir als defensors dels animals del linxament de la multitud d'afeccionats als toros. Ambdós activistes i les seves respectives famílies han estat amenaçats de mort, així com tot el grup d'activistes que protesta cada diumenge de correguda enfront de la plaça Monumental.

Luis i Samuel han estat traslladats en ambulància a l'Hospital del Mar de Barcelona i han presentat denúncia per agressió física, robatori amb violència i amenaces de mort. Barcelona Mata, el grup d'activistes que cada diumenge de toros es concentra enfront de la plaça La Monumental per a informar als turistes que, després d'haver vist la correguda de toros, indignats, desitgen signar les peticions d'abolició de tal espectacle, vol expressar la seva solidaritat i suport a Lluis i Samuel. També, després de les brutals agressions i amenaces de mort, han declarat que cada diumenge de toros allí estaràn, amb les pancartes contra els espectacles cruels i a favor de la dignitat i els Drets dels Animals.

Fonts: Alfons Carrión, Libera!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada