dijous, 26 de maig del 2011

ANIMANATURALIS PROTESTA PELS CIRCS AMB ANIMALS

Activistes d'Animanaturalis i depenentes d'una botiga de cosmètica s'han despullat pintades de tigre per demanar la fi de l'ús d'animals en els circs.


L'acció ha tingut lloc en el nou centre comercial Les Arenes, antiga plaça de toros de Barcelona i l'han desenvolupat les mateixes empleades de la tenda, que actualment dóna tots els diners recaptats de les vendes d'una crema corporal a la campanya d'AnimaNaturalis per aconseguir que els circs deixin d'usar i exhibir animals en els seus espectacles.

Aquesta acció s'ha realitzat a Madrid, a València i ara a Barcelona com a tancament de campanya. Són cada dia més ciutats i països que prohibeixen l'ús d'animals en espectacles.

A Barcelona ja no es permet l'ús d'animals salvatges en els circs des de fa anys. Però encara hi ha molts pobles de Catalunya que sí els permeten, i amb aquesta protesta volen demanar al Parlament de Catalunya que consideri la possibilitat de prohibir aquest tipus de circs en tot el territori, doncs maltracten als animals en entrenaments i funcions, i els obliguen a viure una vida precària i en un estat de captivitat extrema. Aquests animals sofreixen un entrenament tortuòs, són confinats per a tota la vida en petites gàbies i se'ls obliga a viatjar i viure en camions i remolcs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada