dimecres, 20 d’abril del 2011

"BRITCHES" (L'ALLIBERAMENT DE BRITCHES)

Documental produït per PETA l'any 1986, ens explica l'alliberació d'un macac i d'uns 500 animals anònims més d'un laboratori de vivisecció.


L'any 1985 un grup d'activistes del Front d'Alliberament Animal va entrar a les instal·lacions d'un bioteri del centre d'experimentació amb animals a la Universitat Riverside de Califòrnia. El que els membres de l'ALF (Front d'Alliberament Animal) van trobar dins superaria els limitis de crueltat.
Dins del bioteri van trobar a Britches. Brithes era un mico bebé de solament uns mesos. Les condicions en les quals aquest es trobava eren impressionants. Es trobava amb les seves parpelles cosides des del segon dia després d'haver nascut, per així comprovar si la ceguesa permanent induïa danys cerebrals en el petit macac. Alhora, li van connectar uns cascos amb i el van sotmetre a interminables sessions de decibels. Posteriorment se l'havia d'assassinar per examinar el seu cervell.

Els activistes d'ALF, van quedar perplexos enfront del que davant dels seus ulls succeïa, enfront de la immensa crueltat que és capaç d'aconseguir l'ésser humà enfront de petits animals indefensos i febles, però mes que això, perplexos enfront de la realitat a la qual molts i moltes es mostren indiferents.

Els membres d'ALF van endur-se el petit macaco portant-l'ho a un lloc segur i així assegurar la seva vida i per sobretot la seva llibertat i dignitat com a animal.

També es van alliberar centenars de conills, rates i coloms entre d'altres.

Subtitulat per TVAnimalista.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada