dimecres, 10 de febrer del 2010

EARTHLINGS, DEMÀ A LES 22H (V.O.S.C)

Demà a les 22h emetrem el documental Earthlings per la TVAnimalista, i en versió original subtitulada en català per primer cop.

Aquest documental ha estat produit, escrit i dirigit per Shaun Monson, narrat per Joaquin Phoenix i amb música de Moby. Premiat al Festival Artivist , Festival de Cinema de Boston i al Festival de Cinema de Sant Diego així com alguns premis humanitaris.

Phoenix va declarar: "De totes les pel·lícules que he fet, aquesta és de la que més gent en parla. Per cada persona que veu Earthlings, aquesta persona la recomenarà a tres persones més".

Actualment TVAnimalista es troba en procès de subtitulació i doblatge de diferents documentals, aquest procès laboriòs és possible gràcies a a la col·laboració desinteressada d'activistes voluntaris.

Si vols col·laborar amb nosaltres no dubtis en posar-te en contacte, necessitem sobretot traductors d'anglès.

Per poder veure les emissions de TVAnimalista, podeu fer-ho des del bloc pebrots.blogspot.com i picant el play. La programació està estructurada en dos programes:

CÀPSULES : petits reportatges de temàtica animalista emesos per les televisions habituals en informatius o programes específics. També s'inclouen reportatges sobre activisme animalista principalment a Barcelona.


MÚSICA AMB V: videoclips d'artistes que han declarat que són vegetarians, vegans o han participat en l'activisme animal en concerts benèfics.


Els dijous a la nit, la programació constarà de documentals o pel·lícules, demà comencem amb Earthlings subtitolada en català.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada